זרמים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/09/2010 | 09:43 | מאת: אנה

בת 28 אחרי לידה ראשונה.לידה רגילה .אחרי 4 ימים מהלידה התחילו זרמים ביד שמאל ,הרגשת עלפון ,לחץ בחזה ולחץ דם גבוה. פעמיים במיון ,נשית הכל תקין,עשו בדיקת סי.טי לשלול טרובוזה בכלי דם גדולים.הבדיקה הייתה תקינה.מאז מטופלת בדרלין 10 מ"ג שלוש פעמים ביום ו-5 מ"ג אנלדקס.הרופא נתן לוריון אחד ביום. הזרמים ביד שמאל עדיין מציקים וההרגשה מאוד לא נעימה של נימולים. האם זה יכול להיות דכאון אחרי לידה או זאת בעיה נוירולוגית? למי פונים ומה עושים? מאוד מודאגת וחסרת אונים. עשיתי גם אולטרה סאונד כליות ודופלר של הבטן .מה גורם לכל התחושות המוזרות האלה.בבקשה תשובה בברכת שנה טובה.

07/09/2010 | 18:32 | מאת: ד"ר חן הלוי

לא נשמע לי שזה דיכאון לאחר לידה. יתכן ומדובר בבעייה בצואר. אני בטוח שבדיקה נוירולוגית טובה תבהיר את העיניין.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח