בעיית זרמים בראש. רצב צילום מ.ר.י

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/11/2020 | 23:27 | מאת: אביטל

אני בן 76 ללא בעיות רפואיות מיוחדות. מזה תשעה חודשים אני סובל מזרמים בראש (הרגשת לחץ פתאומי) הזרמים באים והולכים, ומופיעים בעיקר בלילה בשכיבה. לעיתים אני מתעורר משנתי, ולעיתים אני לא הולך לישון מפחד ההתקפה. נערך צילום MRI ו- MRA עם גדולינים. לסיכום, הבדיקה נמצאה בגדר התקין אך צוין 1)מוקד מיקרו-דימומי זעיר בודד טמפורלי אחורי משמאל. 2)רטנציה ציסטית בסינוס מקסילרי מימין. אוסיף שבחודש ינואר השניה נפלתי וקבלתי מכה בראש. בבי"ח נערך צילום CT שהיה תקין. שאלתי. מה עלי לעשות

מוקד מיקרודימומי זעיר בודד בגילך אינו מטריד מאוד, כדאי לעקוב עם סריקת MRI חוזרת לאחר שנה בשאלת צבירת מיקרו-דימומים זעירים ולהיות במעקב נוירולוג וסקולרי. בבילינסון מרפאה למניעת שבץ דימומי של פרופ' אוריאל, אפשר לקבוע תור ועל פניו מבלי לראות את ההדמיה אין מקום להערכתי לדאגה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח