הופעת גמגום לאחר שנה מאירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/09/2020 | 01:05 | מאת: חלי

שלום דר' אימי בת 52 עברה אירוע מוחי איסכמי פגיעה בצד שמאל של המוח לפני שנה . היום הובלה לבית החולים מאושפזת במחלקה נוירולוגיה היה בהכרה אבל התחיל אצלה גמגום זה זמני או פגיעה נוספת יש דרכי טיפול? אמרו שאין שינוי בסיטי של שנה שעברה מהיום מה אני צריכה לשאול את הרופאים ....

זה דורש הערכה נוירולוגית. כעיקרון גמגום אינו סימפטום של שבץ מוחי ויכול להיות שמדובר בהפרעה אחרת בדיבור שרק מתפרשת כגמגום. אם מאושפזת במחלקה נוירולוגית סביר שהצוות הרפואי יידע לקבוע האם עברה אירוע שבץ מוחי נוסף או לא

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח