לחצים בראש מה עוד ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

28/08/2020 | 09:46 | מאת: ג

שלום בת 45, בריאה רזה ולא מעשנת. באיזה מקרים מחליטים על סיטי מוח ובאיזה על MRI? סיטי מוח תקין אצלי, אבל הבעיה נמשכת כבר 5 חודשים והיא לא נפתרת. לחצים בצד הימני של הראש. באוזן - תחושה של לחץ ותחושה כאילו יש שם משהו, היא לפעמים מתחממת ולפעמים רדומה, אני שומעת בה טוב, רופא אא"ג אומר שהיא תקינה ואולי זה TMJ אך רופא פה ולסת שלל TMJ. הלחצים גם קרובים לרקה הימנית וגם בעורף בצד ימין ובכלל יש רגישות בראש בצידו הימני , ובצד שמאל אין לחצים ורגישות. בחודשיים האחרונים נוספו לחצים שקרובים לעין הימנית וגם לעצם הלחיים הימנית והמצח בצידו הימני. וגם בעיות שינה בחודשיים האחרונים, מתעוררת קבוע בשתיים בבוקר ומתקשה להרדם. רופא אף אוזן גרון חושב שצריך MRI אבל נוירולוג לא שולח ונתן כדור אלטרולט שעדיין לא לקחתי כי אני רוצה לעשות צילום פנורמי לבדוק אם באמת יש בעיה במפרק. מה עוד ניתן לעשות? הלחצים מטרידים אותי ומציקים בלילה, הם לא חזקים מאד אבל מכניסים אותי לחרדות ופחדים משום שזה לחצים בראש ולא מצליחים לפתור את זה כבר כמעט חצי שנה. הלחצים האלה באים והולכים במשך היום והם יכולים להעלם ליום - יומיים ואז שוב לחזור וגם העוצמות משתנות. מדוע לא מאפשרים לי לעשות MRI? אני כבר לא יודעת מה מקרין על מה, האוזן על הראש, או הצוואר על האוזן ושאר חצי הראש, המפרק על חצי הראש. והעיניין הוא שכל דבר זה תורים ואני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ואני מתחילה לאבד את סבלנותי. מה עוד ניתן לעשות?

בהופעת כאבי ראש חדשים מומלץ לבצע MRI לשלילת ממצא מבני המסביר את התלונות

31/08/2020 | 07:39 | מאת: ג

הייתי אצל שני ניורולוגים של הקופה שלא מוכנים לשלוח לMRI. רק לסיטי מוח עם הזרקת יוד לווריד שהוא יצא תקין. האם זה לא מספיק? מה עליי לעשות כדי שיתנו לי הפניה לMRI? ומה זה ממצא מבני?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח