תוצאות EEG בעירנות ותוצאות MRI מח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/06/2020 | 00:28 | מאת: אורית בר לב

אבי בן 81, עבר 3 ארועים של TIA שהתבטאו בהפרעה בדיבור למשך כרבע שעה, ארוע ואשפוז אחרון לפני חודש, בCT ללא עדות לדמם תוך גולגלתי. נוטל מיקרופירין ופלאביקס, בבדיקת EEG עירנות: פעילות הרקע מכילה אלפא אחורית בתדר 9-10 הרץ ללא הפרעה נוספת בעת גירוי אור. ב MRI מח עם חומר ניגוד: מוקדים רבים של אות גבוה ב T2 בחומר הלבן במח משני הצדדים, חלקם קונפלואנטים. אין לראות רטריקציה בדיפוזיה. שני מוקדים של דמם, קטנים, באונה פרונטלית ימנית. אטרופיה מוחית ושינויים איסכמיים. מה פירוש התוצאות.? אני בעיקר מודאגת ממוקדי הדמם...האם הטיפול התרופתי נכון לו? תודה

ראי תגובה לעיל, יכולה ליצור קשר עם עדיין מודאגת [email protected]

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח