לחצים בצד הימני של הראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/05/2020 | 09:16 | מאת: ס

האם ייתכנו גידולים בראש או מחלות כלי דם של המוח אחרות עם תסמינים רק בחצי ראש הימני? לחצים קלים ברקה הימנית בצוואר הימני, באוזן ימין יש תחושה של לחץ כמו בטיסה והיא גם חמה לפעמים. בצד השמאלי הכל רגיל. רמת הלחצים בין 1 ל10 כאשר 1 הוא נמוך, הרמה של הלחץ בין 3 ל5 כבר חודש, כדור טריבמין- ויטמין בי הוריד את העוצמה, לפני הכדור היה בעוצמה של 5-6 הלחצים הם בשעות הערב לא כל יום והם חצי שעה עד שעה. במשך היום אני לא מרגישה דבר. האם יש תסמינים כאלה לגידול או מחלה אחרת?

בהופעת כאבי ראש חדשים שלא היו מוכרים כדאי לעשות הדמיה מוחית בכדי לשלול מחלה מקומית שגורמת לכאבים. מחלות רבות לרבות תסמונות כאבי ראש שפירות יכולות לגרום ללחצים בצד אחד של הראש ומדובר בתלונה שכיחה. כדאי להיוועץ בנוירולוג במסגרת מרפאתית לצורך הערכה מלאה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח