תסמינים של als, חושש מאוד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/09/2019 | 00:59 | מאת: אלעד

שלום לכולם. מלפני כשנתיים התחיל לי כאב חד וחזק בירך שמאל, חלף הכאב הטראומתי עם הזמן אבל בהמשך התפשט לכל הרגל. לאחר מכן יד שמאל הצטרפה עם כאבים, או סימני חולשה? אני פשוט לא יודע להסביר את זה, או איך מרגישה חולשה. אבל פשוט מרגיש לא בנוח כל הזמן עם היד. יש לי דילול שרירים בתאומים ברגל שמאל ( פיזיותרפיסטית זיהתה) בחודשים האחרונים גם רגל ימין וצד ימין מתחילים לאותת לי. אני בעבר ביצעתי בדיקת emg לרגל שמאל, כי עלייה התלוננתי כל הזמן והיא יצאה תקינה. שאר האזורים בגוף פחות התייחסתי כי לא ראיתי בהם חשיבות. מלבד זה יש לי קפיצות שרירים באזורים שונים ביידים,רגליים, מותן, בכל מני זמנים. יש לי רעד קבוע בידיים וברגליים. אורטופד פרטי שלל כל בעיה אורטופדית ואומר בוודאות שזה ניורולוגי. אני חושש מאוד מגזר הדין, במיוחד שגם צד ימין הצטרף וזה יותר ויותר מתחיל להראות כמו המחלה הזאת. שוב אני לא רופא אבל אלו הדברים שאני חווה: * כאב/חולשה לכל רגל שמאל, מהירך עד כף הרגל. מהרגע שאני מתעורר עד שאני הולך לישון. *כאב חולשה בכל יד שמאל, כל פעם אזורים שונים ביד דומיננטים יותר. *התחלה של אותם תסמינים ביד ורגל ימין. *דילול שרירים ברגל שמאל, נאמר לי ע"י פיזיטרפיסטית . ביצעתי emg רגל שמאל, mri ירך שמאל, ct, מיפוי עצמות. הכל תקין. כמו כן עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה ועדיין עובר. שום שיפור, רק דרדור. אוסיף שהיום אצל הפיזיוטרפיסטית שלי ביקשתי לבצע בדיקת כוח, היא הביאה לי מכשיר כזה שצריך ללחוץ 3 פעמים בעוצמה בכל יד. יד ימין - תוצאה ראשונה 4.2 לאחר מכן פעמיים 4.1. יש שמאל - פעם ראשונה 3.7 היד החליקה לי מעט, לאחר מכן 3.8 ובפעם האחרונה 4.1. אציין שבכל הפעמים שלחצתי בשני הידיים היו לי רעידות מטורפות עקב המאמץ אני מאוד חושש לגורלי. ברמה של פחד מלחזור לנירולוג ולקבל את גזר הדין. האם מה שהצגתי כאן אלו התסמינים לals? תודה והמשך שבוע טוב.

בןןדאי שלא ניתן לאבחן מחלות דרך הפורום. אני מציע לא לחשוש ולפנות לנויורלוג לשם בדיקה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח