לאחר דלקת קרום המוח - מה אפשר לעשות ?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/05/2019 | 09:09 | מאת: ג'ניה

שלום רב, אני בת 42 , בסוף 2016 הייה לי דלקת כרום המוח, 300 תאים, טופלתי באנטיביוטיקה באישפוז. לא יודעים להגיד אם זה היה חיידקי או ויראלי כי לפני זה קבלתי אנטיביוטיקה בקופה מחשש לסינוסיטיס. לאחר חודש וחצי חזרתי לעבודה. בינואר 2017 חזרו כאבי ראש חזקים, ניקור מותני היה תקין, והחליטו לעשות סגירה. blood pach. , מאז אני בבית. בהתחלה לא תפקדתי בכלל, הייה לי קושי ללכת גם בתוך הבית. הרגשתי כול צעד בראש, דפיקות לב, לחץ דם, טישטוש בריא, לא יכולתי לגעת בראש ובשיער... היום אני מטופלת באלטרול 75 מ"ג, פרולול 80 מ"ג. וכש זה לא מספיק לוקחת גם רקסת פלוס. הקושי הוא בנסיעה, מאמץ פיזי, הליכה, ראש, מוזיקה, תנועה של אנשים או דברים, דיבור... - גורמים לסחרחורת ,חוסר שיווי משקל, דפיקות לב, לחץ דם קופץ, טישטוש ריאה, גלים בגוף, לחץ בראש (לא מגרנה - שאני סובלת ממנה מגיל 21, אבל זה לא הפריעה לי לחיות ולעבוד). כאבים באוזניים.,עיבוד זכרון - שוחכת דברים לאחר שניה שעשיתי משהו וגם מן העבר, פשות כלום בראש. .. עשיתי בדיקות , אמיראי וסחרחורת וכול מה שניתן נראה לי. הכול תקין. לא יודעים לתת לי תשובה למה זה קורה? מתי זה יפסק? ומה לעשות? תודה מראש.

לא ברור מדוע הינך תסמינית זמן כה ממושך לאחר הזיהום. אני מציע להשלים בירור אצל נוירולוג. במידה ולא תמצא סיבה ראשונית מציע להיות מטופלת במרפאת כאבי ראש לשם מציאת טיפול מיטבי.

08/05/2019 | 10:47 | מאת: גניה

מטופלת גם ניורולוגית, וגם במרפאות כאב ראש, הטיפול שנותנים לי זה רק תרופות. לאף אחד אין תשובה. אומרים זה זמן השיקום. אף רופא בארץ לא יודעה מה זה ומה לעשות? לאף אחד אין תשובה? פנינו לכמה פרופסורים שאמרו שלא מכירים דבר כזה. אני נשארת בלי תשובות וטיפול מתיאים אם יש כזה. שותה כמות של תרופות שרק מדכאים את הכאב ולא לגמרה. קשורה לבית, כי לא יכולה לנסוע או לבלות... דברים בנליים לא יכולה לעשות. איפה אמצה רופא שיתן תשובות ברורות 😔

08/05/2019 | 10:49 | מאת: גניה

מטופלת גם ניורולוגית, וגם במרפאות כאב ראש, הטיפול שנותנים לי זה רק תרופות. לאף אחד אין תשובה. אומרים זה זמן השיקום. אף רופא בארץ לא יודעה מה זה ומה לעשות? לאף אחד אין תשובה? פנינו לכמה פרופסורים שאמרו שלא מכירים דבר כזה. אני נשארת בלי תשובות וטיפול מתיאים אם יש כזה. שותה כמות של תרופות שרק מדכאים את הכאב ולא לגמרה. קשורה לבית, כי לא יכולה לנסוע או לבלות... דברים בנליים לא יכולה לעשות. איפה אמצה רופא שיתן תשובות ברורות 😔 תגובה

במידה וכל הבירור נמצא תקין מציע להמשיך מעקב וטיפול במרפאת כאבי ראש באחחד מבתי החולים.

01/10/2022 | 00:18 | מאת: מאי

איך את מרגישה היום ? מצאת פתרון ? רופא שידע לתת תשובות ? אני קוראת את מה שכתבת אני במצב זהה כבר שלושה חודשים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח