אפשר להחלים מאו סי די קל.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/03/2012 | 12:28 | מאת: שיר

הובחנתי ב- OCD המטפלת שלי אמרה שיש לי קווים של OCD. במחשבות חוזרות, פחד ממחלות איבחון הגוף על ידי. רק במצבי לחץ אני התחלתי עם טיפול תרופתי 10 מ"ג ציפרלקס שהפסיכאטרית של הקופה אמרה שאחרי 3 חודש נעלה ל- 40 מ"ג האם זה הרבה? האם אפשר להחלים ע"י תרופות וטיפול. האם זה מותנה בזמן? ומאיפה זה בא אוסידי? תודה מראש שיר

היי שיר או. סי. די. היא הפרעה שיש עליה הרבה מאד מידע ושיטות טיפול גם תרופתיות וגם פסיכולוגיות. בנוסף לטיפול התרופתי מומלץ לעבור טיפול קוגניטיבי התנהגותי. אני מפנה אותך לאתר שנותן הרבה מידע על או סי די. http://www.cognetica.co.il/?CategoryID=217 בנוסף ישנו פורום תמיכה למתמודדים עם או סי די באתר תפוז

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית