אנורקסיה כרונית ונזק אפשרי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/08/2018 | 15:28 | מאת: א

הי, אני מעל 20 שנה עם אנורקסיה. אני לא במצב הקיצון שהייתי פעם וגם כבר אין לי פעולות "טיהור" כמו שהיו הרבה שנים, אני אחרי 2 ניתוחי וושט. מה שכן, אני מוגבלת ביכולת האכילה שלי, גם עקב הניתוחים וגם ההפרעה לוקחת חלק ואני מצמצמת. אני מניחה שאסור או לא מומלץ לרשום מספרים מדוייקים אז אנסה להסביר בצורה אחרת. אני אוכלת מידי יום כ-1000 קלוריות ואני בתת של כ 10-12% מהמינימום BMI 17. אני לוקחת ברזל וויטמינים. אני יכולה לחיות ככה רק תוהה עד כמה זה מסוכן, אם בכלל, מה הנזק שעלול להיגרם? תודה

שלום לך, המצב הוא שאת עדין לא מספקת לגופך את מה שנדרש לו לקיום תקין. לגבי הנזק הגופני עדיף שתשאלי רופאים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית