עלייה במשקל אחרי תרופות SSRI

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/06/2018 | 09:29 | מאת: סמר

שלום רב אני בת 42 נשואה + 4 בדרך כלל בריאה אני כבר לוקחת תרופה נגד חרדות פאקסט 20 mg ארבעה חודשים המצב הנפשי טוב אבל יש לי עלייה במשקל בגלל חשק למשהו מתוק אוכלת תמיד אני רוצה לחזור למשקל הקודם לפני נטילת התרופה עם דיאטה שתעזור לי לחזור למה שהיתי קודם דרך אגב אני בעבר שקלתי 58 היום אני 63 עם גובה 163 אני מרגישה מליאה כל הזמן תעזרי לי ותציעי לי תוכנית הרזיה שאלך עליה ותתן תוצאות תוך כדי מהלך הטיפול אשמח לקבל תמיכה ועזרה תודה רבה.

שלום לך סמר. לפעמים כשנגרמת עלייה במשקל בכקבות נטילת תרופות מסוג זה , אפשר לנסות ולהחליף את התרופה לתרופה אחרת . מכל מקום אני לא דיאטנית ולא עוסקת בתפריטים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית