פרופילקסיס אחרי אנדוקרדיטיס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/02/2014 | 06:48 | מאת: אלכסנדר

ד"ר אליאן שלום רב, אני כבן 37, לפני כ-14 שנים התפתח אצלי אנדוקרדיטיס (סטאף). ברקע קרוהן מעל 20 שנים. הזנה תוך ורידית כ-7 שנים עד לאירוע. מעקבי אקו לב מראים מאז דלף קל בינוני במסתם טריקוספידלי (עליו היתה ווגטציה) מאז ללא טיפול תרופתי כלשהו. בעבר ניסיתי דלצין ומוקסיפן וסבלתי ימים רבים לאחריהן. לאחרונה נזקקתי לט.שורש. נרשם לי מוקסיפן. כבר נטלתי פעם אחת כשני גרם והדבר גרם לי לסבל רב. בעוד יומיים אצטרך ליטול שוב את הכדור הזה ואשמח מאוד להשתכנע מדבריך כי הסבל הזה ממש הכרחי לי. תודה רבה.

לאור עברך והפגיעה במסתם הטריקוספידלי אכן סבלך לצערי ממש הכרחי כי קיימת אינדיקציה ברורה למתן טיפול אנטיביוטי מונע.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים