דקירות בחזה בזמן פעילות מסוגים שונים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/08/2020 | 00:18 | מאת: בנימין

לילה טוב דוקטור בנימין בן 68 , ללא מחלות רקע,עובד בתפקיד ניהולי במשרה מלאה פעילות ספורט 4 פעמים ,לא מעשן איני יודע דוקטור האם זהו המקום לשאול אז סליחה מראש בחודשיים האחרונים אני סובל מדקירות בחזה בעת ריצה , יחסי מין עם אשתי שזה קורה אחת למספר חודשים או יותר , הרגשה של תעוקה בחזה למספר דקות שנעלמת אשתי אומרת לי שזה הגיל שלי והקשר שלנו שגורם לכך חוסר התקשורת ,תשוקה ועניין ורצון פשוט לפרק את החבילה האם יש קשר למצבי הנפשי ? האם כי עליי לעשות בדיקות בנושא הלב ? תודה דוקטור

למרות שהתלונות שלך לא ממש חשודות שקשורות ללב זו כן הזדמנות בגיל 68 לעשות בדיקות לב כמו בדיקת מאמץ למשל ואז תוכל להמשיך גם בפעילות גופנית וגם בשיפור הקשר עם אשתך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים