קוצר נשימה ותעוקה במאמץ ( עלית מדרגות בעיקר )

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/07/2020 | 19:08 | מאת: חנית

בת 61, ברקע מחלת לב איסכמית, עברתי 3 צינתורי לב ב שנתיים האחרונות. צינתור ראשון עם סטנט ארוך נפתחה חסימה ב RCA צינתור שני עם סטנט נפתחה חסימה ב LAD צינתור שלישי לפני כ חצי שנה ללא ממצא. ברור ריאתי מקיף תקין. לפני כחודש עברתי THYROIDECTOMY,TOTAL בעיקבות בלוטת תריס מוגדלת שגרמה לדחיקת הקנה וכאב בצוואר וקוצר נשימה. ברקע סרטן שד, ניתוח משמר והקרנות- צד שמאל! ( לפני כ 3.5 שנים). קשה לי לחזור לתפקוד נורמלי, לספורט וכו' בשל קוצר הנשימה שאני לצערי עדיין חובה. אשמח לכיוון, המלצה? תודה רבה

הכוון מאד פשוט , לכי להיבדק, אין פתרונות פלא בפורום באינטרנט.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים