צרבת בזמן אימון גופני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/04/2020 | 00:03 | מאת: מיכאל שכטר

בן 73. עברתי לפני שנתיים ניתוח מעקפים. היום במצב תקין בדרך כלל. מקפיד על 10-12 ק"מ ביום הליכה 7 ימים בשבוע + בעלייה ומביא דופק ל 120-130. בזמן האחרון סובל מצרבת אחר התחלת האימון. לנוכח המצב - האם זה יכול להיות סימפטום לבעיה קרדיולוגית? או שניתן לחכות עד יעבור זעם ולהסתדר עם תרופות שמרגיעות צרבת? אני לא כ"כ רוצה לצאת מהבית. תודה

בשלב ראשון מה יותר פשוט מלנסות תרופה נגד צרבת ולראות איך זה משפיע. אם אין תגובה טובה בהחלט יש מקום לברור קרדיאלי,צרבת במאמץ יכולה להיות ביטוי לתעוקת חזה ,אין להזניח סימפטומים כאלה גם בתקופת הקורונה !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים