דרכי טיפול בעקבות חסימת עורק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/11/2019 | 21:41 | מאת: גלי

בבדיקה ct ללב נתגלו ממצאים הבאים: LEFT MINEחסימה בין 25-40% 2 עורקים כליליים 0-25% מה המשמעות? האם מסכן חיים? מה הטיפול המתאים? מצב קליני טןב מאוד.

המשמעות שיש עדות לטרשת עורקים בעורקי הלב שנבדקו ב CT . חסימה עד 40% בעורק השמאלי הראשי מצריכה הערכה במאמץ לשלול קיום אסכמיה ,בדיקת רמת כולסטרול בדם וכנראה התחלת טיפול בסטטין.

24/11/2019 | 07:32 | מאת: גלי

תודה רבה לך. אני מטופלת בסטטין ורמת כולסטרול נמוך. האם המצב מסוכן? אני יכולה לקהל נתקף לב ולמות. אני פוחדת מאוד. תודה על עזרתך.

לא כתבת בת כמה את אז קשה להתייחס. בכל מקרה את לא הולכת לקבל התקף לב מחר, שווה אבל לבצע בדיקת לב במאמץ.

24/11/2019 | 10:24 | מאת: גלי

בת 57 בבדיקת מאמץ היו צניחותשל 2.5ממ ונכתב שיש אסכמיה.

אם ככה צריך צינתור כלילי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים