ארגומטריה מוצלחת ללא סימנים אם הגעה לדופק מטרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/05/2019 | 19:55 | מאת: אמנון

שלום רב אני בן 30 עשיתי מבחן ארגומטריה השבוע שיצא כושר נמוך אבל ללא סימנים של הפרעות בקצב הלב ללא סימני איסכמיה עשיתי תבדיקה על דעת עצמי כי הרבה פעמים בעת מנוחה חשתי מן לחץ באיזור החזה, הארגומטריה יצאה תקינה ואני עדיין חש לעיתים תלחץ הזה הארגומטריה לא מאשרת שבעצם אין תעוקת לב? אציין שעשיתי עוד בדיקות לב אחרות ובכולן יצא שהם תקינות אקו,הולטר,אק"ג צילום חזה ועוד... הגעתי בארגומטריה לדופק מטרה ללא שום הפרעה .. מה זה יכול ליהות? הארגומטריה תקינה אז מה בעצם לחפש האם זה הלב אני ממש לא יודע כבר

ארגומטריה שוללת אסכמיה שהיא הסיבה לתעוקת חזה לארגומטריה רגישות מוגבלת - יכולה להחות אסכמיה שגורמת לתעוקה והארגומטריה לא מגלה יש להתקדם לבדיקה יותר רגישה כמו מיפוי או אקו במאמץ במידה והסימפטומים חשודים לתעוקה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים