מבחן מאמץ ארגומטריה....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2019 | 14:55 | מאת: שירס

שלום בת 29 סובלת מפעימות מוקדמות כבר 10 שנים. לאחר הלידה השניה הפניתי למבחן מאמץ. מצרפת את התשובות המדאיגות: המבחן הגיע למאמץ של 6.50 mets הגיע ל90% מן הדופק הצפוי לגילו. המבחן הופסק דופק מטרה הפרעות קצב אין תלונות אין סיכום דופק נמוך באקג במנוחה שינויים דיפוזים בst-t אך הכושר הגופני מוריד את אמינות הבדיקה תגובת לחץ דם תקינה צניחות במקטע st בחיבורים l mm l2 l3 avg אני בלחץ היסטרי. מזה אומר?

27/03/2019 | 15:27 | מאת: שירז

יש לציין שהולטר ואקו תקינים

למה הסטרי? צריך לראות את רישום האק"ג, בגדול אם השינוי הוא רק 1 מ"מ זה בהחלט יכול להיות גם תקין .

29/03/2019 | 16:49 | מאת: שירז

תודה דוקטור. אכן קרדיולוג ראה את התרשימים ואמר "אין פה כלום לא תמיד מה שרושמים צריך להתייחס". ולא הפנה להמשך בדיקות. האם אוכל להיות רגועה שאכן גם בממצאים הללו, הכל בסדר ואוכל להמשיך לעשות ספורט כדי להשתפר?

אכן הכל כנראה בסדר ואפשר להמשיך לעשות ספורט ולהשתפר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים