שאלה בנושא וזודיפ.........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/02/2019 | 21:18 | מאת: עופר

היי אני לאחר 2 צנתורים ואי ספיקת כליות ברקע סכרת לא מאוזנת לאחרונה חזרתי ליטול וזודיפ עקב לחצי דם גבןהים מאוד שלא הצלחתי לאזן יש לציין שאני נוטל גם קורדילוק פוסיד אספירין וקדקס ווזודיפ עושה לי בצקות קשות בקרסול ובכף הרגל הרופא ניסע לתת נוורוסק אבל הוא גורם לכאבי חזה נורא חזקים האם ניתן להפחית בדרך כלשהי את הבצקות?

אם הבצקת נגרמת על ידי תרופה ממשפחת חוסמי הסידן כמו נורבסק או וזודיפ- צריך להימנע ההתרופה. כשהבצקת קיימת ניתן להקטין אותה על ידי שימוש בכדור משתן - פוסיד.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים