תוצאות הולטר לחץ לב ולחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/01/2019 | 03:19 | מאת: רועי

שלום, אבא שלי בן 77, עבר הולטר לב ולחץ דם ולהלן התוצאות: הולטר לב- ריאות נקיות, אוושה סיסטולית 2/6, ללא סימני אי ספיקת לב. אק"ג: סינוס. LAHB, VPCS הולטר לחץ דם- ממוצע ביום 147/93 ממוצע בלילה 139/86. האם הולטר הלב נחשב תקין? לאור תוצאות הולטר לחץ הדם הרופא המליץ לקחת כדורים. מה דעתך ואם כן איזה כדור מומלץ? תודה רבה.

בהולטר לחץ הדם הערכים אכן מעט מוגברים וכנראה מצדיקים טיפול תרופתי. נראה לך רציני להמליץ על טיפול בלחץ דם ( כשיש לפחות ששה סוגי תרופות ) מבלי לראות את אביך ולבדק אותו ? אין דבר כזה הולטר לב יש הולטר דופק והולטר לחץ דם ,מה שכתבת בתשובה של הולטר לב זה ערבוב של הבדיקה הגופנית ( אוושה ) ואק"ג. הולטר דופק מסכם את הדופק ואם היו הפרעות קצב במהלך היממה שהיה מחובר למכשיר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים