אקו.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/01/2019 | 20:04 | מאת: א

שלום. אני חייל בן 19. עקב חלבון גבוה בדם, כאבי חזה שמופיעים לפעמים במאמץ ותופעה של חולשה המופיעה יום יומיים אחרי אימון ונמשכת יום יומיים, הופניתי לאקו לב. הכל היה בסדר, חוץ מ trace של דליפה במסתם המיטרלי וminimal דליפה במסתם הטריקוספידיאלי. הבנתי שזה לא משמעותי, אך רציתי לדעת מדוע בכל זאת זה מופיע בגילי, והאם זה מסביר את התסמינים. אציין שלפני כמה שנים גם עברתי בירור של מבחן מאמץ שיצא תקין ואקו לב עקב כאבי חזה במאמץ. האקו אז היה בסדר חוץ מאוושה סיסטולית פונקציונלית. למה היא נעלמה? בנוסף, האם החולשה יכולה להיות בגלל הפרעת קצב? האם דרוש לכך הולטר לב? תודה

12/01/2019 | 20:11 | מאת: א

לחץ דם ריאתי היה נורמלי, אך הרופא ציין שהיה 24. האם מדאיג?

אלו ממצאים חסרי חשיבות שלא קשורים לגיל ובטח שלא לסימפטומים שתיארת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים