nt pro bnp

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/12/2018 | 20:11 | מאת: גלעד

שלום אני בן 46. בחודשים האחרונים קצת חולשה ותשישות. אק"ג תקין בדיקות דם מקיפות ספירה כימיה CRP תקינות דם סמוי תקין US בטן תקין הרופא אמר שלא רואה שום ממצא חריג מעבר לכך שיש לי קרוהן. אציין שירדתי מאוד במשקל בגלל הקרוהן ונמצא בתת משקל. בדיקת אקו לב במנוחה לפני שנה תקינה אבל מאז ירדתי עוד כמה קילו . ביצעתי השבוע בדיקת NT PRO BNP התוצאה 53 PG/ML כשהנורמה בגיל 46 היא 5-50. האם יש משמעות לכך שזה קצת מעל הנורמה? האם זה מעלה קצת חשד שאולי מתחילה פגיעה מסוימת בלב בגלל התת משקל ? או שזה חסר משמעות לחלוטין. תודה רבה

לא !

20/12/2018 | 18:35 | מאת: גלעד

תודה כתבת "לא" האם הכוונה היא שלBNP קצת מעל הנורמה אין משמעות?

אין משמעות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים