ניתוח מעקפים מול מצב רפואי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/11/2018 | 10:16 | מאת: דוד

אצל אחי התגלתה אי-ספיקת לב, ארבעה עורקים עם היצרויות ( 95-100 אחוז), בצקת ברגליים, גודש ריאתי, מאושפז ומתקשה ללכת ולתפקד בכוחות עצמו. בתחילת האשפוז היה דליריום והוא כמעט חלף ויש גם סכרת מאוזנת ברקע. הרופאים מסבירים כי דרוש ניתוח מעקפים, אך בינתיים אי אפשר לנתח. אודה לכם אם תסבירו, למה אי אפשר לנתח, ובאלו תנאים יהיה ניתן לנתח.

אנחנו ממש לא יכולים להסביר מדוע לא ניתן לנתח. את זה קובעים רק צוות הרופאים שמטפלים בחולה,רואים אותו ,בודקים אותו,מעריכים את הסיכונים והסיכויים.. ומחליטים .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים