לחץ החזה במיוחד לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/11/2018 | 19:02 | מאת: לפיד

שלום רב, בן 42 עושה ספורט. לפני כ שלושה חודשים ביצעתי אקו לב במאמץ במסגרת בדיקות שגרתיות. הבדיקה יצאה תקינה ורשום כי אני בכושר טוב. לפני כחודשיים החל לי לחץ בחזה המופיע בעיקר תוך כדי ולאחר מאמץ. האם יש סיכוי שמשהו השתנה מאז הבדיקה? האם עלי לחזור על הבדיקה? האם יש צורך בצינצור וירטואלי?

דברים בהחלט יכולים להשתנות ואם התופעה נמשכת בעיקר בזמן מאמץ יש לשקול המשך ברור כשצינתור וירטואלי יכול להיות אופציה לשלול מחלה של עורקי הלב.

04/12/2018 | 23:03 | מאת: לפיד

ניתן לבצע בדיקת אקו לב במאמץ פעם נוספת בהפרש של 3 חודשים? זה לא מסוכן לבצע פעמיים בשלושה חודשים?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים