טכיקרדיה עלייתית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/11/2018 | 09:23 | מאת: אביתר

שלום גיל 53 לחץ דם 115-65 משקל תקין לב תקין בבדיקת אקו לב. לא בוצעה ארגומטריה בשל פציעה בקרסול. האם יש צורך בטיפול כלשהוא במאורעות של טכיקרדיה עלייתית בקצב של 110-120 לדקה שנמשכים עד כ 40 שניות? ( מופיעים אחת לכמה חודשים ) אחד מהם הופיע בבדיקת לופ ריקורדר ולכן ניתן היה לראות אותו. תודה רבה

טיפול רק כדי להקל על הסימפטומים

18/11/2018 | 13:18 | מאת: אביתר

אם אני מסתדר עם הסימפטומים של טכיקרדיה עלייתית של עד כ 40 שניות בקצב של כ 110-120 שמגיעים אחת לכמה שבועות, האם אפשר גם בלי תרופות? זה רק כמו אקמול בשביל התחושה או שיש לזה תועלת? ( אני בן אדם שדי רגיש לתרופות ועושות תופעות לוואי ולכן מעדיף להמנע ) תודה

אפשר גם בלי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים