תחושת שריפה בחזה בריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/06/2018 | 13:01 | מאת: שירי

שלום, לפני כחודש התחלצי בפעילות גופנית שבעיקר כוללת הליכה ופילאטיס. אני בעודף משקל (נמצאת בתהחיך ירידה) ג:157 סמ ,משקל: 80 בת 45,בריאה בדכ. בשבוע האחרון הוספתי להליכה ריצה איטית לסירוגין . אך מהר מאוד אני מרגישה ממש חום ושריפה בחזה ונאלצת להפסיק את הריצה. ואז גם התחושה עוברת. אשמח לדעתך :ממה נובעת התחושה,עם מי צריך להתייעץ כדי שבכל זאת אוכל לרוץ.האם יש בדיקות שכדאי לעשות וכו..תודה

בהחלט כדאי לבדק לפני שמתחילים פעילות גופנית ובעיקר אם התחלת הפעילות מלווה בסימפטומים חדשים כמו שריפה בחזה במאמץ. מציע שתפני לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקת לב במאמץ ( ארגומטריה )

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים