רגישות ליוד לעבור צנתור?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/04/2018 | 23:44 | מאת: צנתור

יש לי מזה שנים כאבי חזה. עשו לי את כל הבדיקות. הכוללים: אקג, אקו לב , בדיקת מאמץ, מיפוי לב ובדקו לי את הטרופונין. מצאו לי אי ספיקה כלילית. עכשיו בגלל המשך הכאבים כל יום שולחים אותי לעשות צנתור. יש לציין שאני חולה אסטמה קשה לוקח הרבה תרופות. אני לוקח גם פרדניזונים. אני רגיש ליוד . האם אני יכול לעשות צנתור עם אני רגיש ליוד? מה דעתך ד"ר?

ניתן בהחלט לעבר צינתור כלילי גם עם רגישות ליוד - יש לקבל הכנה מיוחדת לפני הבדיקה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים