פרולול 10

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/04/2018 | 17:58 | מאת: יריב

לד"ר היקר שלום וברכה. בעקבות אבחון פעילות יתר של בלוטת התריס מהימים האחרונים, התחלתי בהמלצת הרופא לקחת פרולול 10 - חצי כדור, 3 פעמים ביום. [במקביל אני גם נוטל כדור אחד של מרקפטיזול בבוקר] ברשותי מד דופק ביתי, ולא נראה על פניו שיש איזושהי ירידה בקצב. רציתי לשאול, ראשית, מה דעתך. שנית, קצת להרגעה... האם זה ממש מסוכן שהדופק מהיר? סכנת חיים? אני בחור צעיר בן 27, ללא מחלות רקע, והסיפור נפל עליי ביום אחד, עם זאת כנראה שכבר חודשים רבים זה קיים. מודאג. תודה רבה לך. יריב

ממש לא סכנת חיים ! בפעילות מוגברת של בלוטת התריס הדופק גבוה והטיפול בפרולול - מצויין. יתכן שהמינון כרגע נמוך מדי, ועם הגברת המינון גם הדופק יתאזן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים