לאחר התקנת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

08/11/2016 | 18:53 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

שלום יעל, כדאי לבוא לביקורת כל שבועיים בהתחלה וכל חודש בהמשך. אין אפשרות לבדוק שתל שאינו חשוף. רק מעקב רנטגני. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

15/11/2016 | 21:00 | מאת: יעל

אין איזה צילום שיראה האם נשארה אותה כמות עצם או משהוא בצינון ובנזלת שיבש?

שלום יעל, בצילום סי טי, שאותו עושים אם יש צורך רפואי, אפשר לראות את כמות ומיקום העצם המושתלת. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים