החלמה קשה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/10/2016 | 23:04 | מאת: רעות

הולכים להתקין לי שתל עקב שן שהיתה קודם עם סדק ונעקרה שאלתי בגלל שזו היתה שן טוחנת עם סדק וההחלמה שלה הייתה לא קלה האם יש סיכוי שגם ההחלמה של השתל תהיה לא פשוטה וצריכים להוסיף לי גם עצם אם זה משנה והאם משנה במורכבות ההשתלה האם זו במקום שן טוחנת או אחרת יש משמעות למספר השורשים שהיו לסוג השתל שצריך להיות?

שלום רעות, סיבת העקירה לא משפיעה על מהלך ההחלמה לאחר התקנת שתל, בתנאי שלא מבוצע בו זמנית עם העקירה. אם מאפשרים לעצם לאחר העקירה להחלים מספר חודשים התקנת השתל בדרך כלל כמעט לא כואבת. הצורך בהוספת עצם לא אמורה להוסיף כאב. הסיבה העיקרית לכאב היא משך זמן הטיפול, ככל שהוא קצר יותר עוצמת הכאב נמוכה יותר. כדאי להתקין שתל בקוטר רחב להחלפת שן טוחנת. בהצלחה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

08/10/2016 | 08:44 | מאת: רעות

וזה שזו שן טוחנת ואמרת שכדי שתל בקוטר רחב האם זה אומר שצריך יותר קדיחות כדי להכניס שתל כזה וגם יותר עצם גם להוסיף שישרוד עם שתל כזה שזה מקשה את ההחלמה.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים