התקנת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/08/2016 | 15:53 | מאת: ספיר

רציתי לשאול אני צריכה לעבור שתל בשן טוחנת עליונה . רציתי לשאול האם יש הבדל בספיגת העצם אם עושים מהעקירה אחרי 6 או 7 חודשים?

שלום ספיר, ספיגת העצם מתחילה מספר שבועות לאחר העקירה. המועד הנכון להתקנת שתל הוא בין חודשיים לשלושה לאחר העקירה, אז הרקמה הרכה החלימה היטב ואבדן העצם עדיין נמוך אך העצם עדיין לא החלימה לחלוטין. אם ממתינים יותר העצם תחלים יותר אך נאבד חלק מהעצם. אין כבר הבדל בין שישה לשבעה חודשים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים