צילום סיטי

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/05/2016 | 08:11 | מאת: רעות

רציתי לשאול האם בצילום סיוי בלסת שעושים רואים את מצב העצם ומצב השיניים והכל רק באיזור השתל או יש גם תמונה על כל הלסת שרואים הכל שם גם אם יש דברים שבכלל לא ידענו יכול להיות כגון זיהומים בעוד מקום בלסת שבכלל לא יודעים שיש.

שלום רעות, כשעושים צילום סי טי כל הלסת מצולמת. צריך לבקש מהמכון להדפיס את כל הלסת ולא רק את האזור המיועד להשתלה ואפשר כך לראות את כל הלסת ואת כל השיניים בלסת. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים