ניקוי ושתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/05/2016 | 18:46 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם אפשר לעשות ניקוי אצל שיננית אחרי שבועיים וחצי עוד עדיף לדחות ולעשות את השתל אחרי השיננית הבעיה שזה יוצא מעל 5 חודשים מהעקירה אם אחכה במקום 4 חודשים? ופוחדת שבגלל זה העצם יותר תספג ובטוח אצטרך השתלת עצם?

שלום שירה, אפשר לעשות טיפול אצל השיננית לאחר שבועיים וחצי. אין משמעות אם השתל יותקן לאחר חמישה חודשים במקום ארבעה בדרך כלל. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים