לאחר שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/04/2016 | 09:30 | מאת: גאיה

רציתי לשאול כמה זמן מחכים לאחר התקנת שתל לשלב השיקומי בלסת עליונה בשן טוחנת וגם כמה זמן יכולים להיות כאבים ו/או נעימות לאחר התקנת השתל? וגם לאחר כמה זמן מוציאים תפרים?

שלום גאיה, כאבים לא בהכרח שיהיו. אם כן מספר ימים מועט. משכחי כאב בהחלט עוזרים. תפרים מוציאים כ 10 ימים לאחר הניתוח. אם לא הוספה עצם ניתן לשקם לאחר כארבעה חודשים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים