השתלות והשפעה על עצם הלסת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/02/2016 | 16:30 | מאת: אילה

דר' שלום, האם השתלות בלסת התחתונה ובעליונה שומרות על עצם הלסת או שמא חלה ספיגת עצם גם לאחר ההשתלות ונגרמת הפרעה אסתטית רצינית? תודה מראש.

שלום אילה, בדרך כלל האזור שבו מותקנים שתלים עובר פחות ספיגה מהאזור בו קיימות שיניים טבעיות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

19/02/2016 | 13:04 | מאת: אילה

דר' יקר, האם תשובתך היא שלאחר השתלות בלסת התחתונה והעליונה חלה פחות ספיגה מהשיניים הטבעיות? אזי, לא תיגרם הפרעה אסתטית?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים