תפרים נפתחו לאחר השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/01/2016 | 20:24 | מאת: אייל

הושלה לי עצם בקדמת הלסת העליונה לפני בדיוק שבועיים, עכשיו כשהסתכלתי במראה נראה שהתפרים נפתחו ( חלקם כבר נמסו) ויצא מין נוזל סמיך בצבע לבן צהבהב. מה לעשות?

שלום אייל, כדאי לדבר עם הרופא המנתח, מספר אפשרויות, הסבירה, יתכן ומדובר בהפרשת נוזל שהצטבר כתוצאה מבצקת. יש כנראה צורך בהמשך כיסוי אנטיביוטי ולכן עליך לדבר עם הרופא המנתח שיבדוק ויתאים לך את הטיפול הנחוץ. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים