השתלת שן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/12/2015 | 20:17 | מאת: עוז

היי הייתי ביעוץ לגבי השתלת שן קדמית קיבלתי הצעה בסכום 8000 השתלת עצם ושתל מסוג זרקוניה חשוב לציין שהמרפאה יוקרתית ומקצועית כך נראה אני יודע שזה הכי טוב אבל רציתי לדעת שהמחיר לא מוגזם כי בכל זאת זה רק שן אחת

שלום עוז, שתלי זירקוניה אכן כבר קיימים אך אני אישית טרם משתמש בהם. יתרונם בכך שהם נראים לבנים ובמקרים של חסר עצם בכמות מספקת אמורים להראות טוב יותר. אני מעדיף להמתין קודם ולדעת שמחקרית הם מוכיחים שרידות והצלחה לפחות דומה לאלו של השתלים הקיימים העשויים טיטניום. שתלי הטיטניום הקיימים כבר עשרות שנים עושים עבודה נפלאה ואני משתמש באותו שתל כבר כשלושים שנה עם הצלחה ושרידות מעולה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים