כאבים ולחץ בלסת משך 3 שבועות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/11/2015 | 09:51 | מאת: דולי

אני עברתי השתלת 2 שיניים בלסת התחתונה +הוספת לסת. מאז במשך 3 שבועות אני סובלת מכאבים חזקים ועכשין יש לי לחץ כל היום ללא הפסקה. לקחתי מוקסיפן ואוגמנטין. ראיתי את המנתח לפני כשבוע שעשה צילום סי טי ולא ראה דלקת וגם השתלים במקום הנכון נראים טוב. אינני יודעת מה לעשות ואני מאוד מודאגת. מה לעשות? ומה ההסבר לכך?

שלום דולי, תעבירי לי את צילומי הסי טי ואנסה לעזור. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים