שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/04/2015 | 00:25 | מאת: תיקי

היי עברתי לפני 3 חודשים שתל בשן בימים האחרונים המקום של השתל כאילו נפרץ וראיתי כאילו שהבשר מתחת קצת בצבע שחור... והיום ממקום השתל יצא בורג קטן... האם זה אומר שהשתל נדחה? המקום קצת רגיש וכואב והמרפאת שיניים שעשיתי את השתל סגורה עד שבוע הבא זו פעם ראשונה שעברתי שתל ואני קצת בלחץ שלא יהיה זיהום... אודה לתשובה המהירה

שלום תיקי, בחלק העליון של השתל קיים קדח עם הברגה פנימית אליו מתחבר המבנה שעליו מרכיבים כתר. את הקדח מכסים לתקופת הריפוי עם פקק קטן בצורת בורג המוברג אל השתל. כנראה שאצלך הבורג התרופף והשתחרר. יש להבריגו חזרה בדחיפות כי החניכיים יסגרו מעל צוואר השתל ואז יכאב כשיבריגו חזרה. בדרך כלל אין בעיה עם השתל. בינתיים הקפידי לעשות שטיפות לחיטוי ומניעת דלקת. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים