מחלת חניכיים אגרסיבית-ביצוע השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/02/2015 | 17:47 | מאת: נועה

שלום, האם מבצעים במחלת חניכיים אגרסיבית השתלת עצם, ללא כוונה לבצע שתלים? אני בת 34, וקבעתי ארבעה תורים להשתלות עצם. כיצד דבר זה מבוצע, מה הסיכונים והסיכויים ומה עלי לעשות על מנת שהעצם תיקלט?? תודה רבה

שלום נועה, לפני ביצוע כל השתלת עצם חובה קודם לרפא או לפחות לאזן את מחלת החניכיים. שנית, אם לא מתוכננים שתלים מה הסיבה להשתלות העצם? אם הרעיון הוא להשתיל עצם בכיסי חניכיים סביב שורשי שיניים טבעיות למניעת עקירתן יש לכך פרוטוקול טיפולי מסודר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

17/02/2015 | 22:35 | מאת: נועה

הסיבה- מחלת חניכיים אגרסיבית שמתבטאת אצל צעירים.Aggressive periodontitis וג'ינג'ביטיס. ביצעתי נקיון עמוק, הייתי מספר פעמים אצל שיננית ונאמר לי שיש צורך בהשתלת עצם על מנת לשמר את המצב הקיים, בארבעה מוקדים בפה.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים