האם השיטה של ארבע באחד יעילה??

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/12/2014 | 11:03 | מאת: נועה

האם יעלה השיטה ארבע באחד גם במקרה של חוסר עצם וצורך בהרמת סינוס?? הפרסומים שהשתל באלכסון האם אפשרי?? האם זו שיטה בטוחה ??

שלום נועה, הרופא שלך צריך להתאים לך את השיטה המתאימה ביותר עבורך. שיטה ALL ON 4 היא דרך אחת מתוך רבות לשקם חסר של כל השיניים בלסת. השיטה יעילה ועובדת במספר תנאים: שיש מספיק עצם בחלק הקידמי של הלסת שהוא האזור בו מותקנים ארבעת השתלים. אכן שני השתלים הקיצוניים מותקנים באלכסון ולכך יכול להיות חסרון מסויים. היא נותנת מענה למקרים של חסר עצם מספיק מתחת לאזור הסינוסים, כלומר בחלק האחורי של הלסת העליונה אבל יש מספיק עצם בחלק הקידמי של הלסת לעגן את ארבעת השתלים.השיקום חייב להיות מוברג להעשות בדיוק מירבי. יש לה יתרונות וחסרונות כמו כל שיטה אחרת. כדאי לתת את הדעת למה עושים אם בעתיד עלול להיות צורך בהוצאת אחד השתלים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים