השתלות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/11/2014 | 07:20 | מאת: דן

שלום רב, אני בתהליך של שתלים, לאחרונה שמו לי שיניים זמניות אולם הריח של הדבק לא נסבל..האם זה בדרך כלל ככה, או שיש סוגים שונים של דבקים.תודה

שלום דן, ראשית קיימים סוגים שונים של דבקים אפשריים, רובם נטולי ריח. באם הריח מופיע מיד עם הרכבת הכתרים בקש מהרופא להשתמש בדבק נטול ריח. אם הריח מופיע לאחר תקופה של מספר ימים צריך לבדוק את התאמת הכתרים כי כנראה קיים מרווח בין הכתרים למבנים אליו חודרים חיידקים הגורמים לריח. כדאי לשוחח עם הרופא. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים