השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/07/2014 | 20:38 | מאת: קתרין

עברתי היום השתלת עצם (במקום שן קדמית עליונה שנעקרה). כשמרימים את השפה העליונה ממש רואים גוש גדול בולט עם תפרים סביבו. ככה צריך להראות מקום לאחר השתלת עצם? גוש גדול בולט בחניכיים? תוך כמה זמן אמור המקום להתיישר? וכמה זמן יעבור עד שבמקום יוכלו להשתיל שן? (אי אפשר היה לשים שתל והשתלת עצם יחד) תודה

שלום קטרין, השתלת העצם צריכה לשחזר את צורת הלסת המקורית לפני עקירת השן ואבדן העצם.לא יותר מהעצם הסמוכה ולא פחות. אם יש עודף של עצם כדאי להוציא חלק בעת התקנת השתל. תקופת ההמתנה לקליטת העצם משתנה בהתאם לכמות העצם החסרה ולמיקום בלסת. בדרך כלל בין ארבעה חודשים לחצי שנה ואף יותר אם החסר היה ניכר או האזור הוא איזור עם חשיבות אסתטית- כמו שיניים קדמיות עיליות. עדיף להמתין עם השתל לקליטת העצם המושתלת כי כך משיגים תוצאה אסתטית מיטבית. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים