שתל ושיקום

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/06/2014 | 02:00 | מאת: מירב

עשושתלמדו לי שתל ובסוף הוחלט בשלב אחד ללא חשיפה האם בשלב זה אחרי ביקורת ובדיקות עוברים ישר לרופא המשקם והאם הוא שם הכל את המבנה הכתר הזמני והכתר או שחלק צריך לעשות הרופא המשתיל

שלום מירב, אם התקינו לך שתל יחד עם כיפת ריפוי המשמעות היא שהשתל עובר את גובה החניכיים ורואים אותו מעל החניכיים. לכן אין צורך בניתוח נוסף לחשיפת השתל וחיבור כיפת ריפוי היות וכבר עשו זאת. הרופא שהתקין את השתל צריך לבדוק לאחר כארבעה חודשים שהשתל נקלט היטב ולהפנותך לשיקום לרופא המשקם שיחבר לשתל מבנה ועליו יכין כתר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים