הארכת כותרת וכתר זמני

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/06/2014 | 20:26 | מאת: טופז/

עשו לי ניתוח הארכת כותרת לפני שבוע עדיין לא הוציאו לי את התפרים אבל הרבה פעמים מרגישה יותר את הלשון שנוגעת בכתר הזמני כאילו היא במיקום אחר משאר השיניים האם ככה אמורים להרגיש?

שלום טופז, תפקיד הכתר הזמני בין היתר צריך להיות חיקוי הכתר קבוע גם מבחינת הצורה והמראה וגם התחושה. באם תחושתך אינה נוחה אם הכתר הזמני שוחחי עם הרופא ואני בטוח שהוא יכול להתאימו לשיניים הסמוכות כך שהרגשתך תשתפר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים