שיקום לאחר הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/06/2014 | 09:08 | מאת: שירה

האם יש הבדל משמעותי אם אלך לשיקום לאחר הארכת 6 שבועות כי לא יוצא לי או קצת יותר פחות מ-7 שבועות? האם זה משנה ויכול לעשות נזק הכמה ימים האלה?

שלום שירה, ככל שמאפשרים יותר זמן החלמה לאתר הניתוח לאחר הארכת כותרת קלינית, התוצאה האסתטית טובה יותר, הרקמה עוברת החלמה טובה יותר, האזור פחות כואב.ולכן הכתר מתאים ואיכותי יותר. לכן כדאי להמתין ככל שיש יותר סבלנות לרופא ולמטופל כך טוב יותר. באזור הקידמי של לסת עליונה כדאי להמתין אפילו שישה חודשים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים