תפרים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/06/2014 | 17:58 | מאת: שירה

עשו לי תפרים נמסים אחרי שתל תוך כמה זמן תפרים כאלו בדרךצכלל נמסים?

שלום שירה, קיימים מספר סוגים של תפרים נספגים. חלקם נספגים תוך עשרה ימים, אחרים שלושה עד ארבעה שבועות. השימוש לפי הצורך הניתוחי וזמן ההחלמה הנחוץ. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

23/06/2014 | 23:06 | מאת: שירה

וזה לא מסוכן אני פשוט כבר שבועיים איתם , האם לא יכול לקרות זיהום או משהו כזה , ומה בדרך כלל נהוג לעשות האם אחרי איזה תקופה אם לא נמסים ואם כן כמה לא כדאי ללכת לרופא שיוציא למרות שאני כבר מצחצחת את המקום למרות התפרים.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים