שתלים ועקירות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/05/2014 | 17:27 | מאת: שאול

שלום רב, אני בן 65, עם סוכרת ולחץ דם גבוה, נוטל אספירין 350 מ"ג ליום. עקב נסיגת חניכיים אני נאלץ לעקור את השיניים כי החניכיים מאד מודלקות, אני חושש ורציתי לשאול אם מומלץ יותר לחכות אחרי העקירות, לוודא שאכן התנקה הזיהום ולאפשר לחניכיים תקופת החלמה לפני שממיסים את העצם, ואם אני אמור לצפות דימום משמעותי במהלך הטיפול (עקב האספירין).בנוסף האם יש סוג שתלים מומלץ יותר מאחרים. שאול

שלום שאול, החשש מהפסקת נוגדי הקרישה בדרך כלל גובר על החשש מדימום. אני נוהג להתייעץ עם הקרדיולוג אם צריך להתמודד עם חשש לדימום מוגבר, בכל מקרה עצתי היא לטפל בשלבים עם המתנה להחלמה בין שלב לשלב. קודם רק לעקור, להמתין ולאחר כחודשיים להתקין את השתלים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים