אנטביוטיקה שאלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/05/2014 | 20:00 | מאת: לילך

יש לי תור לעוד חודש בערך לניתוח שתל+ הארכת כותרת השאלה היא האם בדר"כ לפני ניתוח כזה לא אמורים כמה ימים לפני זה לקחת אנטביוטיקה כי בינתיים אמרו שלא צריך ואם יצטרכו יתקשרו ויגידו לי לבוא לקחת מרשם אבל שאלתי מה בדרכ כלל נהוג לעשות לקחת לפני או רק אחרי הטיפול?

שלום לילך, הנהוג הוא לכסות עם טיפול אנטיביוטי למטופל בריא אחרי הטיפול למשך כשבוע. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים