שתל + הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/05/2014 | 17:23 | מאת: שירה

שלום יש לי תור לעוד חודש לשתל + הארכת כותרת רציתי לשאול כמה זמן בערך לוקח הטיפול מדובר בשן 45+46 (46 לשתל שהיתה מודלקת ועקרו , ושן 45 להארכת כותרת) לא מדויק בערך והאם יכול להיות דברים שלא היו ידועים לפני הטיפול ויכולים להתגלות בטיפול עצמו ועל כן מאריך את הטיפול?

שלום שירה, זמן הטיפול תלוי במספר גורמים ומשתנה בהתאם למיומנות הרופא, סוג הטיפול ונוחות הגישה לאתר הניתוח, הכנה מוקדת נאותה מועילה. נתוח כפי שאת מתארת נמשך חצי שעה עד שעה בדרך כלל. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים